%}
Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

ref: POSPC5MJFLUO

Posca conische punt medium Fluo geel 5M

5,95
Incl. 21% BTW

Omschrijving

Het POSCA-gamma omvat maar liefst 8 verschillende maten en 5 verschillende puntvormen. Alle punten, zowel acryl als plastic, zijn ultra-bestendig en perfect geschikt voor hun respectieve toepassingen.... Lees meer
Beperkte voorraad. Bestel snel!
Wil je meer uitleg over dit artikel? Bezoek dan zeker onze showroom.

Omschrijving

Het POSCA-gamma omvat maar liefst 8 verschillende maten en 5 verschillende puntvormen. Alle punten, zowel acryl als plastic, zijn ultra-bestendig en perfect geschikt voor hun respectieve toepassingen.
Dankzij de zeer hoge kwaliteit van de gebruikte materialen kan u perfect vloeiende lijnen tekenen. De lijnen zijn regelmatig, de overgang is onovertroffen en het plezier om te ontwerpen met POSCA is niet te evenaren.
De Posca-stiften kunnen op tal van ondergronden gebruikt worden: glas, porselein, kermamiek, papier, karton, textiel, leer, plastiek, metaal, mineralen zoals steen, canvasdoek,

Hoe ga je te werk?
Schud de marker stevig ondersteboven met de dop afgesloten zodat het kogeltje de kleur in het lichaam van de POSCA homogeen kan maken. Je krijgt dan die typische klik te horen.
Druk meerdere malen met de punt op een vel papier die je niet gebruikt als ondergrond totdat de punt voldoende met verf doordrenkt is. Test het debiet op je kladblad: als de lijn strak is, is de POSCA klaar. Het kan nuttig zijn om altijd een vod bij de hand te hebben om de punt gemakkelijk te reinigen of overtollige verf te absorberen. Als het debiet tijdens het ontwerpen afneemt, schud je de marker opnieuw en zorg ervoor dat je de dop op voorhand sluit om verfspatten te vermijden. Start opnieuw op en hier gaan we weer! Indien nodig kan je de punt zo vaak als je wilt met leidingwater reinigen. Als de punt extreem droog geworden is, kan je ze ook een nacht in water laten weken.
Als de punt per ongeluk beschadigd is, kan je ze omdraaien of ook vervangen door een nieuwe punt die u apart moet aankopen.
De punten kunnen gedraaid worden: PC-3M et PC-5M. De punten kunnen vervangen worden door een nieuwe: PC-1MC, PC-3M, PC-5M, PC-7M, PC-8K, PC-17K
Je kan de POSCA’s in gelijk welke positie bewaren, als ze na gebruik maar terug goed gesloten worden. Het kogeltje in de marker zorgt er voor dat de verf steeds verspreid wordt, die goed bewaard blijft in het lichaam van de marker. Hou het Posca-penseel bij voorkeur horizontaal.

Fixeren van je werk?
In het geval van een behandelde keramiek, moet je je ontwerp fixeren voor niet-voedingsdoeleinden met een spraylak op basis van water, en die op 30cm afstand in kleine cirkelvormige bewegingen spuiten.
Bij ruwe keramiek moet je je ontwerp in de oven steken: laat het traag opwarmen tot 220 °, schakel dan de oven uit en laat de temperatuur zakken om het voorwerp er koud uit te halen.
Om het porselein te fixeren ga je op dezelfde manier te werk, maar dan bij een temperatuur van 160° gedurende maximum 45 minuten.
Om de levensduur van uw creatie voor niet-voedingsdoeleinden te optimaliseren, kan een watergedragen vernis of een vernislijm worden aangebracht. Daarna hoef je het enkel met koud water af te spoelen.

Als het werk klaar en droog is, kan je, om je werk twee lagen spuitlak op waterbasis aanbrengen. Spuit ongeveer 30 cm van de ondergrond in trage cirkelvormige projectiebewegingen.
De lak kan mat of glanzend zijn, afhankelijk van de gewenste afwerking of effect.

reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product.

Heb je een vraag over dit artikel?

Neem dan zeker contact op met één van ons. Telefonisch, per mail of in de winkel, staan we steeds klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Schrijf zelf een review over

Score *