Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

Over Neverland

We streven steeds naar jouw perfecte hobbybeleving. Onze artikelen zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten waar we 100% achter staan. Ze werden zorgvuldig geselecteerd op internationale beurzen en via leveranciers in de hobby- en spelsector. 

Kom op ontdekkingstocht in onze winkel en inspireer het kind in jezelf tot nieuwe creativiteit en spelplezier. Ons spelcafé is bovendien vrij toegankelijk voor een snack en drankje of het uitproberen van een nieuw bordspel.

Benieuwd of een bepaalde hobby of spel jouw ding is? Bekijk onze demo’s, volg een van onze workshops of kom langs voor meer info of om het uit te proberen. 

Heb je een creatieve kroost of wil je al dat spelplezier delen met vrienden, familie of collega’s? Wij organiseren verjaardagsfeestjes voor kinderen en volwassenen, vrijgezellenfeestjes of zelfs heuse bedrijfsevents op locatie. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Een passie voor joùw hobby

 

Naast een uitgebreide winkel met meer dan 1800 m2 hobbymateriaal, biedt onze webshop alles wat je in de winkel kan vinden. Met een vlotte online bestelling en levering kan jij snel weer verder met volop genieten van je hobby. Aangezien al onze artikelen online staan, aarzel niet om onze webshop te gebruiken als cataloog om precies dàt te vinden wat je zoekt.

Nood aan advies, hulp bij je keuze van een geschenk, of wil je meer weten over een bepaald artikel? Aarzel niet om ons te contacteren. Zowel online als in onze winkel staat service en het juiste advies op de eerste plaats. Ons ervaren team zet steeds kwaliteit, een vlotte communicatie en jouw noden voorop. Vind je niet wat je zoekt? Vraag het ons en wij helpen je graag in je zoektocht.

Schade aan je RC-auto of drone? We beschikken over ons eigen herstelatelier waar we bijna alle herstelling en onderhoud zelf uitvoeren. Reken er alvast op dat we jouw geliefde race duivel of off-road kampioen met de grootste zorg omringen.

Het Neverland team

Kristof

Zaakvoerder & garagist voor de kleinere wagen #trekkie

Kristof is de originele oprichter van Verbrugghe Modelbouw, doorheen de jaren uitgegroeid tot Verbrugghe Neverland BVBA. Als garagist van opleiding ging hij ‘boldly’ waar weinig andere garagisten heen gingen en verlegde zijn specialiteit naar steeds kleinere autootjes. Zijn focus ligt vandaag de dag volledig ligt op RC-voertuigen en hobbymateriaal. Er is dan ook geen on- of offroad elektronica waarvan hij de geheimen niet kent.

Geboortedatum: 30/03/1979 - Ja, hij draait al een tijdje rond op de track maar ziet er jonger uit dan hij is!

Favoriete sport: F1-racing (passief) & Volleybal (actief)

Favoriete Neverland-hobby: Uiteraard alles waar radiobesturing in zit. Hij is wat je noemt een typische elektronische hobbyist. Bovendien kan hij niet goed stilzitten, al kunnen een stevige portie Diamond dotz of een ‘ik-pest-jou-graag-spelletje’ hem verleiden tot een rustig avondje thuis.

Favoriete uitspraak: ‘Een probleem is pas een probleem als er geen oplossing is’ #waarisdierozebril?

Favoriete films & series: Star Trek (series, films ...)

Inne

Zaakvoerster & digitale duizendpoot

Inne studeerde industrieel ingenieur specialiteit automatisatie en computers en werd in 2014 mede-zaakvoerder in Neverland. Sindsdien kan je haar echt overal terugvinden: van de Neverland winkel over de webshop tot op verschillende sociale mediakanalen. Een klein onderdeeltje van een maquette? Op zoek naar een specifiek stukje gereedschap of de juiste lijm? No worries! Inne kent alle short-cuts in het vinden van wat je zoekt. Haar talent voor systematiek en perfect overzicht is ongetwijfeld essentieel voor de organisatie van duizenden artikelen op een winkeloppervlak van meer dan 1800m2!

Geboortedatum: 30/07/1986

Favoriete Sport: Lopen & idioot dansen

Favoriete Neverland-hobby: Inne houdt ervan om creatief en sociaal bezig te zijn. Een bordspel spelen, met de kinderen of vrienden gaan rijden met de auto’s op afstandsbediening of zelf even ‘qualitytimen’ en wat creatiefs uit de mouw schudden. 

Favoriete uitspraak: ‘What doesn't kill you makes you stronger.’

Favoriete Films: Marvel of alles waar wat meer diepgang of filosofie in zit.

Marieke

Sociale Media & Verkoopster

Spring-in't-veld Marieke is het aanspreekpunt in onze winkel én onze social media-girl. Marieke is sterk in administratie en heeft gevoel voor kleuren & design! Door haar omonwonden humor is er nu eindelijk iemand die Kristof zijn flauwe mopjes kan counteren! #geenbladvoordemond

Geboortedatum: 31 maart 1994

Favoriete sport: Yoga en zwemmen

Favoriete Neverland-hobby: Plotteren is mijn lang leven! En verder hou ik ook van creatieve “friemel” projectjes: borduren, oorbellen maken uit FIMO, decopatch, pixelhobby, boetseren met klei, …. 😊

Favoriete uitspraak: Zot zijn doet geen zeer (alhoewel ik moet het toegeven: soms wel 😉)

Favoriete films & series: Vlaamse series for the win: Down the road, Undercover, Nonkels, Bake Off Vlaanderen, … En dan nog liefst met een pot Ben & Jerry’s onder een fleece dekentje 😉

Elies

HR Manager & romantic RC-buff #hopelozeromanticus

Elies studeerde office management en werkt voor Neverland sinds 2020, op 1 augustus ruilt ze haar Neverland-jobstudentenstatus in voor een permanente job als HR Manager bij ons. Ze houdt van DIY-en en creatief werken met verschillende materialen, waarbij ze een fascinatie heeft voor alles wat te maken heeft met zeepjes, kaarsen en cosmetica. Haar stoere kant krijgt een uitlaatklep wanneer ze kan sleutelen aan RC-auto’s. 

Haar passie is Neverland en dat ze deze liefde kan doorgeven aan anderen via haar werk maakt dit voor haar geen job, maar een hobby. 

Geboortedatum: 09/09/1998

Favoriete Sport: Van alles, maar bij voorkeur dans #wilallesproberen

Favoriete Neverland-hobby: plotteren, gieten en boetseren en uiteraard racen met onze RC-auto’s.

Favoriete uitspraak: ‘Everyone is fighting a battle you know nothing about, so be kind!’

Favoriete films: Maakt niet uit, als het maar romantisch is.

Servaes

Verkoper & Gameroom

Servaes is de koning van het eerste verdiep. Met zijn spelervaring blaast hij je van je sokken! In zijn vrije tijd gaat hij letterlijk in duel met zijn tegenspelers tijdens middeleeuwse toernooien. Heb je speluitleg nodig of een drankje uit onze bar? Dan is Servaes jouw Knight-in-Shinning-Armour. 

Geboortedatum: 17 maart 1995

Favoriete sport: Schermen en andere sporten waar ik met zwaard-achtige attributen op mensen mag slaan!

Favoriete Neverland-hobby: Dungeons & Dragons, Magic the Gathering en Warhammer

Favoriete uitspraak: “I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant. It is what you do with the gift of life, that determines who you are.”

Favoriete films & series: Star Wars, Lord of the Rings,  Game of Thrones (tot zo ergens seizoen 6)

Dieuwke

Jobstudente & workshopper #artistiek

Na jaren tekenacademie te volgen, heeft Dieuwke haar passie gevonden in de studierichting grafisch ontwerp: illustratie in Gent. Dieuwke houdt zich in haar vrije tijd vooral bezig met tekenen en kleuren en is dan ook een leuke aanvulling voor ons team. Alles rond tekenen, kleuren en ontwerpen heeft geen geheimen voor haar. Je kan haar op zaterdagen en in de vakanties terugvinden aan de kassa of tijdens een van haar workshops, waarmee je jezelf een Dieuwke in de rug geeft om een nieuwe, creatieve hobby te starten.

Geboortedatum: 14 januari 2002

Favoriete sport: Schaatsen en turnen (om naar te kijken)

Favoriete Neverland-hobby: Met tekenen en kleuren kan Dieuwke zich uren bezighouden. Daarnaast haakt ze of maakt zelf juwelen.

Favoriete uitspraak: ‘Screw it, let’s do it!’

Favoriete films: Romantische actiefilms met een vleugje fantasie.

Marthe

Jobstudente & puzzelende surfbabe #nevergrowup

Op dit moment zit Marthe in het vijfde middelbaar. Je kunt haar in de week terugvinden in Stamina Brugge, in het weekend ofwel op de golven als surfbabe, ofwel in Neverland waar ze als jobstudent in de winkel bijspringt met het aanvullen van artikelen en bedienen van de kassa.

Geboortedatum: 17 november 2006

Favoriete sport: Golfsurfen en zwemmen

Favoriete Neverland-hobby: Marthe geniet ervan om zich af te zonderen om te puzzelen of te tekenen en schilderen. Af en toe kiest ze om een tof gezelschapsspel met haar familie te spelen. Voor deze artikelen in onze winkel zit je dus zeker bij haar aan het goede adres.

Favoriete uitspraak: 'Ongeluk in het spel betekent geluk in de liefde!'

Favoriete films: In een romantische bui kiest ze Notting Hill, op alle andere dagen is Cars 1 een regelrechte favoriet.