Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

Over Neverland

We streven steeds naar jouw perfecte hobbybeleving. Onze artikelen zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten waar we 100% achter staan. Ze werden zorgvuldig geselecteerd op internationale beurzen en via leveranciers in de hobby- en spelsector. 

Kom op ontdekkingstocht in onze winkel en inspireer het kind in jezelf tot nieuwe creativiteit en spelplezier. Ons spelcafé is bovendien vrij toegankelijk voor een snack en drankje of het uitproberen van een nieuw bordspel.

Benieuwd of een bepaalde hobby of spel jouw ding is? Bekijk onze demo’s, volg een van onze workshops of kom langs voor meer info of om het uit te proberen. 

Heb je een creatieve kroost of wil je al dat spelplezier delen met vrienden, familie of collega’s? Wij organiseren verjaardagsfeestjes voor kinderen en volwassenen, vrijgezellenfeestjes of zelfs heuse bedrijfsevents op locatie. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Een passie voor joùw hobby

 

Naast een uitgebreide winkel met meer dan 1800 m2 hobbymateriaal, biedt onze webshop alles wat je in de winkel kan vinden. Met een vlotte online bestelling en levering kan jij snel weer verder met volop genieten van je hobby. Aangezien al onze artikelen online staan, aarzel niet om onze webshop te gebruiken als cataloog om precies dàt te vinden wat je zoekt.

Nood aan advies, hulp bij je keuze van een geschenk, of wil je meer weten over een bepaald artikel? Aarzel niet om ons te contacteren. Zowel online als in onze winkel staat service en het juiste advies op de eerste plaats. Ons ervaren team zet steeds kwaliteit, een vlotte communicatie en jouw noden voorop. Vind je niet wat je zoekt? Vraag het ons en wij helpen je graag in je zoektocht.

Schade aan je RC-auto of drone? We beschikken over ons eigen herstelatelier waar we bijna alle herstelling en onderhoud zelf uitvoeren. Reken er alvast op dat we jouw geliefde race duivel of off-road kampioen met de grootste zorg omringen.

Het Neverland team

Kristof

Zaakvoerder & garagist voor de kleinere wagen #trekkie

Kristof is de originele oprichter van Verbrugghe Modelbouw, doorheen de jaren uitgegroeid tot Neverland! Als garagist van opleiding ging hij ‘boldly’ waar weinig andere garagisten heen gingen en verlegde zijn specialiteit naar steeds kleinere autootjes. Zijn focus ligt vandaag de dag volledig ligt op RC-voertuigen en hobbymateriaal. Er is dan ook geen on- of offroad elektronica waarvan hij de geheimen niet kent.

Geboortedatum: 30/03/1979 - Ja, hij draait al een tijdje rond op de track maar ziet er jonger uit dan hij is!

Favoriete sport: F1-racing (passief) & Volleybal (actief)

Favoriete Neverland-hobby: Uiteraard alles waar radiobesturing in zit. Hij is wat je noemt een typische elektronische hobbyist. Bovendien kan hij niet goed stilzitten, al kunnen een stevige portie Diamond dotz of een ‘ik-pest-jou-graag-spelletje’ hem verleiden tot een rustig avondje thuis.

Favoriete uitspraak: ‘Een probleem is pas een probleem als er geen oplossing is’ #waarisdierozebril?

Favoriete films & series: Star Trek (series, films ...)

Inne

Zaakvoerster & digitale duizendpoot

Inne studeerde industrieel ingenieur specialiteit automatisatie en computers en werd in 2014 mede-zaakvoerder in Neverland. Sindsdien kan je haar echt overal terugvinden: van de Neverland winkel over de webshop tot op verschillende sociale mediakanalen. Een klein onderdeeltje van een maquette? Op zoek naar een specifiek stukje gereedschap of de juiste lijm? No worries! Inne kent alle short-cuts in het vinden van wat je zoekt. Haar talent voor systematiek en perfect overzicht is ongetwijfeld essentieel voor de organisatie van duizenden artikelen op een winkeloppervlak van meer dan 1800m2!

Geboortedatum: 30/07/1986

Favoriete Sport: Lopen & idioot dansen

Favoriete Neverland-hobby: Inne houdt ervan om creatief en sociaal bezig te zijn. Een bordspel spelen, met de kinderen of vrienden gaan rijden met de auto’s op afstandsbediening of zelf even ‘qualitytimen’ en wat creatiefs uit de mouw schudden. 

Favoriete uitspraak: ‘What doesn't kill you makes you stronger.’

Favoriete Films: Marvel of alles waar wat meer diepgang of filosofie in zit.

Elies

HR Manager & romantic RC-buff #hopelozeromanticus

Elies studeerde office management en werkt voor Neverland sinds 2020, op 1 augustus ruilt ze haar Neverland-jobstudentenstatus in voor een permanente job als HR Manager bij ons. Ze houdt van DIY-en en creatief werken met verschillende materialen, waarbij ze een fascinatie heeft voor alles wat te maken heeft met zeepjes, kaarsen en cosmetica. Haar stoere kant krijgt een uitlaatklep wanneer ze kan sleutelen aan RC-auto’s. 

Haar passie is Neverland en dat ze deze liefde kan doorgeven aan anderen via haar werk maakt dit voor haar geen job, maar een hobby. 

Geboortedatum: 09/09/1998

Favoriete Sport: Van alles, maar bij voorkeur dans #wilallesproberen

Favoriete Neverland-hobby: plotteren, gieten en boetseren en uiteraard racen met onze RC-auto’s.

Favoriete uitspraak: ‘Everyone is fighting a battle you know nothing about, so be kind!’

Favoriete films: Maakt niet uit, als het maar romantisch is.

Kevin

Rc-afdeling

Kevin is tegelijk ancient én recent! Iedereen die Neverland al van in onze kinderschoenen volgt, kent Kevin als onze allereerst medewerker. Na een 'break' van enkele jaren, is hij terug !  Met zijn jarenlange ervaring in het reilen en zeilen van ons piratenschip, en zijn diepgaande kennis over radiobesturing - Kevin eet RC auto's voor zijn ontbijt #verslaafd - , is hij absoluut een aanwinst voor ons team! In zijn vrije tijd vindt je Kevin terug langs de kant van een meer of rivier om te vissen of uiteraard op één van de diverse RC-parcours in binnen- en buitenland om te racen met zijn radiobestuurde wagens #racepiloot. In Neverland bemant Kevin samen met Kristof onze hersteldienst. 
Geboortedatum : 05 oktober 1981

Favo sport : Formule 1 en motto cross

Favo Neverland hobby: Uiteraard de RC-afdeling

Favo uitspraak : "You Gotta Be Who You Are, Not Who You Were" &  " ’t Is bijna weekend" (Jup, ook op dinsdag ;-) #elkedagvoeltalsweekendinNeverland )

Favo film & series : The walking dead & horror films

Jill

Winkel en klantenadministratie

Jill is een creatieve duizendpoot die het graag haar creatieve kant de vrije loop laat. Van kaartjes maken met de copicstiften en distress inkt tot heel wat verschillende cricutprojecten, Jill doet het allemaal. De crea-afdeling heeft dan ook geen geheimen meer voor haar! Naast alles wat te maken heeft met 'knutselen' heeft Jill bakken ervaring en een voorliefde voor alles van administratie. Ze zal dan ook heel groot deel van de klantenadministratie binnen Neverland oppakken. Met haar administratief bot en haar creatieve ziel is voor Neverland meer dan een aanwinst!

 

Geboortedatum: 24/12/1985

Favoriete sport: fietsen

Favoriete Neverland-hobby: Kleuren met Copic markers en cricut

Favoriete uitspraak: Do what you love, Love what you do,

Favoriete films: Grown ups

Evelien

Kassabediende

Evelien kan je, met haar ervaring in de retail, in Neverland terugvinden aan de kassa. Daar zal zij jou met raad en daad bijstaan op zoek naar het juiste product. Wanneer Evelien niet in de winkel is gaat ze ook graag creatief aan de slag met haar zoontje. 

 

Geboortedatum: 08/12/1994

Favoriete sport: Fietsen en wandelen

Favoriete Neverland-hobby: Pixelhobby, samen met Charley knutselen met de foam en silkclay,

Favoriete uitspraak: You Only Live Once

Favoriete films: The Hunger Games, Super Mario Bros

Anmol

Jobstudente & denkpuzzelaar

Anmol studeert Latijn-wiskunde in Brugge en komt ons team af en toe versterken in Neverland. Op vrije dagen kan een goed boek haar wel bekoren. Anmol houdt van series binchwatchen, of was het bench-watchen ;-) #whatsinaname

 

Geboortedatum: 20/12/2007

Favoriete sport: In de zomer, wanneer het lekker warm is, is lopen een ideale sport voor mij.

Favoriete Neverland-hobby: Ik ben graag bezig met puzzels oplossen en tekenen

Favoriete uitspraak: "Without anger or sadness, you won’t be able to feel true happiness."

Favoriete film & series: 20th century girl, een droevige, maar romantische Koreaanse film.

Jeroen

Jobstudent & RC-monster(truck) #handigeharry

Jeroen is studeert Wiskunde-Wetenschappen in Brugge.  Met zijn knappe bol assisteert hij af en toe in ons herstelatelier tijdens de vakanties en de weekends. In zijn vrije tijd vind je Jeroen onder water met een stick. #nolollypop

Geboortedatum: 15 augustus 2005

Favoriete sport: onderwaterhockey en zwemmen

Favoriete Neverland-hobby: met de autootjes spelen

Favoriete uitspraak: "Normaal doen, daar word je pas echt gek van. " 

Favoriete film & series: 1ste en 2de Wereld oorlog & peaky blinders

Yoëlle

Jobstudent

Yoëlle studeert Sinologie in Leuven, klikt dat als chinees? Goed geraden, want Yoëlle studeert effectief Chinees en alles wat met China te maken heeft. Naast al dat studeren puzzelt Yoëlle graag ook graag in haar vrije tijd. Als ze niet aan het puzzelen is, is ze samen met haar zus en mama bezig met verschillende Cricutprojecten. Yoëlle is tijdens de weekends een grote hulp voor kassa en administratief werk.

Geboortedatum: 12/05/2004

Favoriete sport: slapen

Favoriete Neverland-hobby: puzzelen

Favoriete uitspraak: Dat is Chinees voor mij!

Favoriete films: Lucy, alle Marvel & Lord of the rings/Hobbit films

Lisa

jobstudent

 

Geboortedatum: 29 maart 2007

Favoriete sport: zwemmen en badminton

Favoriete Neverland-hobby: boardgames met als topfavoriet Everdell

Favoriete uitspraak: Seriousness is overrated, let’s smile

Favoriete films: een mix van sciencefiction en komedie