Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

Feestjes

Wil jij een feestje houden in ons spelcafé? Dat kan! Hieronder vind je meer informatie. We organiseren verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeestjes of zelfs heuse bedrijfsevents op locatie. Voor scholen is er een speciaal tarief. Informeer gerust naar de mogelijkheden!
 

Knutselfeestjes voor kinderen
 

Wordt jouw zoon of dochter een jaartje ouder en is hij of zij heuse knutselfee of bezeten van de modelbouwmicrobe? Of willen jullie eens een ander soort verjaardagspartijtje? 

Dan biedt Neverland een leuk alternatief: een modelbouw-knutsel, creatief- of spelletjesdag aangepast aan de leeftijd en interesses van het feestvarken en de gasten. 

We hebben verschillende formules inclusief drankje en ijsje of pannenkoek. Neem gerust contact op voor meer info.

 

De brochure kun je downloaden door op de foto te klikken.

RC parcours

Radiobesturings-pret voor events
 

Nood aan inspiratie voor een personeelsfeestje, een bedrijfsevent of openingsreceptie? Neverland organiseert een uitgestippeld parcours voor radio-bestuurde auto’s op schaal 1/10de. We bezitten een eigen opblaasbaar parcours om alles veilig te houden voor jouw gasten. Het parcours is 20 op 7 meter, met de nodige bochten om jouw rc-ervaring naar de next level te brengen. Je zorgt dus best voor een grote plek om alles op te stellen!

 

Met ons demoteam waren we al te gast op vele verschillende events: Telenet Recruiting, Kinepolis Men@TheMovies en Sint-Kruis-Kermis zijn slechts enkele voorbeelden. Aangezien elk event zijn eigen specifieke wensen en noden heeft, bieden we steeds demo’s op maat aan.

Interesse? Benieuwd naar onze prijs? Neem dan snel contact met ons op!

Contacteer ons