Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

Neverlandkrediet

Bij elke aankoop ontvang je een bonus in de vorm van Neverlandkrediet. Dit betekent dat je bij je volgende aankoop kan genieten van een korting van 3% van de aanschafwaarde van het aangekochte artikel.

Je ontvangt evenwel geen Neverlandkrediet op artikelen met korting, promo’s of aankopen die je vereffent met Neverlandkrediet. Ook wanneer je een aankoop gedeeltelijk betaalt met een cadeaubon of Neverlandkrediet, dan wordt je korting voor je volgende aankoop berekent op de restwaarde.
 

 

 

 

Enkele voorbeeldjes:

  • Wanneer je een artikel van € 100 aanschaft dan ontvang je € 3 Neverlandkrediet als korting op je volgende aankoop.
  • Wanneer je een artikel van € 100 aanschaft en je betaalt met een cadeaubon van € 25 en Neverlandkrediet ter waarde van € 15, dan rest er nog € 60 waarop we Neverlandkrediet toepassen. Je ontvangt dan € 1,8 Neverlandkrediet als korting op je volgende aankoop.

 

Dit Neverlandkrediet van de website spaar je enkel online op en kan je niet in de winkel gebruiken. In de winkel is een soortgelijk krediet van toepassing, enkel en alleen voor de winkel.

Het opsparen gebeurt automatisch en je krijgt maximaal 6 maand de tijd om dit krediet op te maken. 

Geen idee hoeveel je Neverlandkrediet bedraagt? Raadpleeg dan snel je persoonlijk onlineaccount of informeer hiervoor in onze winkel.