Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

Workshops

Neverland geeft workshops en demo’s voor materialen en technieken in modelbouw, knutselen, bordspellen en role-play games. Op die manier maak je als beginner kennis met nieuwe gezelschap- of role-play spellen, hoe je zelf modelbouwonderdelen kan beschilderen of vormgeven, of leer de basis van een totaal nieuwe creatieve hobby.

Ook voor gevorderden bieden we workshops aan zodat je je speltechnieken kan aanscherpen of je creativiteit een boost geven door nieuwe materialen en technieken uit te proberen. Deze creatieve workshops gaan door in ons spelcafé en zijn vergezeld van een aanbod drankjes en lekkere snacks.

We mikken op een heel breed publiek en organiseren workshop van zowel kinderen als volwassenen en starters als pro’s. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk snel onze kalender, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of hou onze Facebookpagina in het oog.


 

09-12-2023-breien-voor-beginners
Creatief

09/12/2023 - Breien voor beginners

09/12/2023
18u30
8 plaatsen beschikbaar

Hoe moet je je breiwerkje opzetten, een rechtse steek maken en dan een averrechtse steek? Krijg jij al stress? In deze beginnersworkshop leggen we je haarfijn uit hoe je moet beginnen met breien! 

Prijs: € 45
09-12-2023-haken-voor-beginners
Creatief

Haken voor beginners

09/12/2023
14u
4 plaatsen beschikbaar

Wat is een losse, en wat is een vaste? Wat is een magische ring? En wat is een half stokje?! Hoor jij het bij deze begrippen ook donderen in Keulen, maar wil jij toch leren haken?! 

Prijs: € 35