Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

ref: SISA0001

PS EASYWEED WIT

1,65
Incl. 21% BTW

Omschrijving

Siser PS Easyweed is een 'heat transfer vinyl'. Dit wil zeggen dat dit gebruikt wordt om door middel van warmte op een ondergrond te hechten. Zo kun je Heat Transfer Vinyl gebruiken op hout, maar ook ... Lees meer
Wil je meer uitleg over dit artikel? Bezoek dan zeker onze showroom.
PS EASYWEED WIT 30x20cm
1,65
PS EASYWEED WIT 30x30cm
2,10
PS EASYWEED WIT 30cm op 1meter
7,50
PS EASYWEED WIT 50cm op 1 meter
Niet in voorraad

Omschrijving

Siser PS Easyweed is een 'heat transfer vinyl'. Dit wil zeggen dat dit gebruikt wordt om door middel van warmte op een ondergrond te hechten. Zo kun je Heat Transfer Vinyl gebruiken op hout, maar ook op stof zoals katoen en polyester.

Je maakt je ontwerp op de computer in het bijgeleverde programma van je plotter (Cricut, Silhouette, Brother). Dit ontwerp snij (= plotten) je dan met behulp van je machine. Je dient vooralleer je je ontwerp op de PS Easyweed plot met je plotter, je ontwerp nog te spiegelen. De machine snijdt enkel door de kleur en niet door de 'drager' (= doorzichtig laagje).
Daarna pel je alle stukjes wat je niet wenst weg van de drager en draai je deze om op je T-shirt. Met behulp van de juiste persinstellingen (een strijkijzer kan eventueel ook, maar houdt niet zo goed), verwarm je de Siser PS Easyweed op je T-shirt, waardoor jouw eigen ontwerp aan je T-shirt kleeft. Zelfs goed tot wasbeurten van 80°C!
Je kan je ontwerp zelfs in meerdere lagen opbouwen: PS Easyweed houdt op elkaar.

Alle PS Easyweedfolies zijn in verschillende formaten te verkrijgen: A4, 30x30cm, en 30cm op een meter. De eerste twee zijn losse vellen. De afmetingen 30cm op 1 meter zijn doorlopend. Kies je deze dus 2x, krijg je een stuk van 30cm op 2m aan één stuk.

De persinstellingen zijn : 150°C, 15sec persen (op 3,5 bar). Koud of warm de drager verwijderen.
Wacht 24u vooralleer je de stof eerst wast. Erna kan de stof met de easyweed Flex gewassen tot op 80°C en mag zelfs naar de droogkuis. Binnenstebuiten strijken.
Mogelijke ondergronden: 100% katoen, 100% polyester of een combinatie van beiden. Let op: geen gesublimeerde stoffen gebruiken!).

De aanbevolen instellingen zijn:
Voor de Cricut: Standaard Mesje, Instellingen: 'iron-on'
Voor Cameo: Standaard 2 Mesje, Materiaal: Heat Transfer, Smooth, Snelheid: 8, Druk: 4
Voor Brother: Standard 2 Mesje, Snelheid 1, Druk 1.

reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product.

Heb je een vraag over dit artikel?

Neem dan zeker contact op met één van ons. Telefonisch, per mail of in de winkel, staan we steeds klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Schrijf zelf een review over

Score *