Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

ref: SISS0015

FLOCKFOLIE PAARS

Omschrijving

Siser Stripflock Pro is een 'heat transfer vinyl'. Dit wil zeggen dat dit gebruikt wordt om door middel van warmte op een ondergrond te hechten. Zo kun je Heat Transfer Vinyl op stof zoals katoen, ela... Lees meer
Wil je meer uitleg over dit artikel? Bezoek dan zeker onze showroom.
FLOCKFOLIE PAARS 30x21cm (A4)
2
FLOCKFOLIE PAARS 30x30cm
2,70
FLOCKFOLIE PAARS 30cm op 1meter
9

Omschrijving

Siser Stripflock Pro is een 'heat transfer vinyl'. Dit wil zeggen dat dit gebruikt wordt om door middel van warmte op een ondergrond te hechten. Zo kun je Heat Transfer Vinyl op stof zoals katoen, elastaan en polyester. StripFlock Pro geeft een zacht velvet effect.

Je maakt je ontwerp op de computer in het bijgeleverde programma van je plotter (Cricut, Silhouette, Brother). Dit ontwerp snij (= plotten) je dan met behulp van je machine. Je dient vooralleer je je ontwerp op de Stripflock Pro plot met je plotter, je ontwerp nog te spiegelen. De machine snijdt enkel door de kleur en niet door de 'drager' (= het doorzichtig laagje).
Daarna pel je alle stukjes wat je niet wenst weg van de drager en draai je deze om op je T-shirt. Met behulp van de juiste persinstellingen (een strijkijzer kan eventueel ook, maar houdt niet zo goed), verwarm je de Siser Stripflock Pro op je T-shirt, waardoor jouw eigen ontwerp aan je T-shirt kleeft. Zelfs goed tot wasbeurten van 60°C!
Je kan deze Stripflock pro enkel als bovenste laag gebruiken.

Alle Flockfolies zijn in verschillende formaten te verkrijgen: A4, 30x30cm, en 30cm op een meter. De eerste twee zijn losse vellen. De afmetingen 30cm op 1 meter zijn doorlopend. Kies je deze dus 2x, krijg je een stuk van 30cm op 2m aan één stuk.

De persinstellingen zijn : 155°C, 15sec persen (op 3,5 bar). Warm de drager verwijderen.
Wacht 24u vooralleer je de stof eerst wast. Erna kan de stof met de Stripflock pro gewassen worden op 60°C.
Mogelijke ondergronden: 100% katoen, 100% polyester, elastaan of een combinatie van beiden. Let op: geen gesublimeerde stoffen gebruiken!).

De aanbevolen instellingen zijn:
Voor de Cricut: Standaard Mesje, Instellingen: 'iron-on+'
Voor Cameo: Standaard 4 Mesje, Materiaal: Heat Transfer, Flocked, Snelheid: 5, Druk: 6
Voor Brother: Standard 4 Mesje, Snelheid 1, Druk 2.

reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product.

Heb je een vraag over dit artikel?

Neem dan zeker contact op met één van ons. Telefonisch, per mail of in de winkel, staan we steeds klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Schrijf zelf een review over

Score *