Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

ref: DER0700836

Derwent Sketching 6 Set

13,95
Incl. 21% BTW

Omschrijving

Bij schetsen draait alles om los, vrij en gemakkelijk zijn en Derwent Sketching-potloden kunnen niet eenvoudiger in gebruik zijn; slechts 3 eenvoudige graden HB, 2B & 4B, om aan al uw schetsbehoeften ... Lees meer
Beperkte voorraad. Bestel snel!
Wil je meer uitleg over dit artikel? Bezoek dan zeker onze showroom.

Omschrijving

Bij schetsen draait alles om los, vrij en gemakkelijk zijn en Derwent Sketching-potloden kunnen niet eenvoudiger in gebruik zijn; slechts 3 eenvoudige graden HB, 2B & 4B, om aan al uw schetsbehoeften te voldoen. Ze hebben een brede strook zodat je snel een losse schets kunt uitwerken of een voorbijtrekkende wolk kunt vastleggen voordat deze verdwijnt! Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je je potlood tot een fijne punt slijpen om het allerbelangrijkste detail toe te voegen! Bevat 2 x HB, 2 x 2B, 2 x 4B en een puntenslijper.

Functies
Mooi compact blik met zes zachte, brede schetspotloden en een gratis puntenslijper van superieure kwaliteit. De potloden in het blik zijn 2 x HB, 2 x 2B en 2 x 4B schetspotloden, ideaal voor gedurfde lijntekeningen en schetsen in vrije stijl.

reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product.

Heb je een vraag over dit artikel?

Neem dan zeker contact op met één van ons. Telefonisch, per mail of in de winkel, staan we steeds klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Schrijf zelf een review over

Score *