Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

ref: VAL77.711

Metal Color Magnesium

9
Incl. 21% BTW

Omschrijving

Metal Colour van Vallejo een assortiment metallic kleuren gebasseerd op aluminium waterbasis pigmenten. De metallic kleuren in dit assortiment zijn de meest voorkomende kleuren gebruikt in de internat... Lees meer
Beperkte voorraad. Bestel snel!
Wil je meer uitleg over dit artikel? Bezoek dan zeker onze showroom.

Omschrijving

Metal Colour van Vallejo een assortiment metallic kleuren gebasseerd op aluminium waterbasis pigmenten. De metallic kleuren in dit assortiment zijn de meest voorkomende kleuren gebruikt in de internationale luchtmachten. De metal Colour kleuren hebben een glazende afwerking en reflectie en kunnen rechtstreekt op het model aangebracht worden dmv airbrush (verdund met Thinnger of Flow improver) of borstel. De verf droogt zeer snel en vormt een zelfnivellerende en homogene verfilm met hoge weerstand terwijl toch het kleinste detail van het model behouden blijft. De verf kan gemengd worden met andere kleuren uit het Vallejo-assortiment zoals ModelAir of Game Air.
Voor airbrushen zijn de aanbevolen compressorinstellingen ongeveer 15-20 PSI of 0,5 tot 1 kg. Voor het beste onderhoud van de airbrush raden we het gebruik van de Vallejo Airbrush Cleaner aan.
Voor rompen en onderdelen van vliegtuigmodellen wordt aanbevolen om eerst een basis van Black Gloss Primer (VAL77.660) aan te brengen om de unieke kwaliteiten van de aluminium afwerking naar voren te brengen. Bij maskeerprocedures: Metal Colour droogt zeer snel, maar het is handig om 12 uur te wachten na het aanbrengen voordat u verder gaat met het maskeerproces.

Specificaties

Basis
Acryl
Primer?
Nee
Kleur
Zilver
Pot/Stift/Spuitbus
Potje

reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product.

Heb je een vraag over dit artikel?

Neem dan zeker contact op met één van ons. Telefonisch, per mail of in de winkel, staan we steeds klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Schrijf zelf een review over

Score *