Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

ref: VAL76505

Wash Light Rust

6
Incl. 21% BTW

Omschrijving

Model Wash is een kleurenrange van washes gecreeërd met een unieke waterbasis formule: zo krijg je realistische veroudering en verwering van je model. De kleuren hebben een matte afwerking en een hoge... Lees meer
Beperkte voorraad. Bestel snel!
Wil je meer uitleg over dit artikel? Bezoek dan zeker onze showroom.

Omschrijving

Model Wash is een kleurenrange van washes gecreeërd met een unieke waterbasis formule: zo krijg je realistische veroudering en verwering van je model. De kleuren hebben een matte afwerking en een hoge capillaire werking (zodat deze naar de randen ophoopt) om de kleinste details en contrasten van het model geproduceerd door de slijtage en opgehoopte vuil naar voren te brengen.
Model Wash kan zowel gebruikt worden voor snelle arcering als voor het creëren van aangekoekt stof en vuil rond de details van het model, zoals klinknagels en paneellijnen. De wassingen worden ook als filter gebruikt om de basiskleur van het model te wijzigen. Model Wash kan aangebracht worden met een penseel of airbrush en droogt zeer snel zodat na ongeveer 20 minuten het verf- of verweringsproces kan worden voortgezet. Penselen en andere tools worden gereinigd met water.

Specificaties

Basis
Acryl
Inhoud
35
Primer?
Nee
Soort
Wash
Kleur
Speciale kleuren
Pot/Stift/Spuitbus
Potje

reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product.

Heb je een vraag over dit artikel?

Neem dan zeker contact op met één van ons. Telefonisch, per mail of in de winkel, staan we steeds klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Schrijf zelf een review over

Score *