%}
Product is toevoegd aan je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje
Product is verwijderd van je verlanglijstje Bekijk je verlanglijstje

Toegevoegd aan winkelmandje

ref: DEB63375AST

Wobble Ball 65x80mm

6,95
Incl. 21% BTW

Omschrijving

Met deze wobble balls kun je je eigen vrolijke duikelaar maken, een perfect kraamcadeau voor de allerkleinsten. Elke keer dat de duikelaar per ongeluk botst, begint hij niet alleen te wiebelen maar pr... Lees meer
Beperkte voorraad. Bestel snel!
Wil je meer uitleg over dit artikel? Bezoek dan zeker onze showroom.

Omschrijving

Met deze wobble balls kun je je eigen vrolijke duikelaar maken, een perfect kraamcadeau voor de allerkleinsten. Elke keer dat de duikelaar per ongeluk botst, begint hij niet alleen te wiebelen maar produceert hij ook een vrolijk rinkelend geluid dankzij het verborgen belletje in de bal. Plezier is gegarandeerd! Haak, brei of naai een uniek figuurtje of dier om de bal heen en zorg ervoor dat het gecentreerd staat, zodat de duikelaar in balans blijft. De wobble balls hebben een afmeting van 80 x 65 mm en dit assortiment bevat alle 3 de beschikbare kleuren. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een speeltje dat zowel vermakelijk als charmant is voor de kleintjes.

reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product.

Heb je een vraag over dit artikel?

Neem dan zeker contact op met één van ons. Telefonisch, per mail of in de winkel, staan we steeds klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Schrijf zelf een review over

Score *